Umbria Biopejs – En af de mest populære vægpejse

Umbria Biopejs er en af de mest populære vægpejse og biopejse i det hele taget. Men hvorfor? Det vil vi prøve at komme nærmere her.

Umbria Biopejs er lige så meget et møbel som det er en pejs. Med sin store MDF flade på toppen, kan pejsen anvendes som hylde til diverse ting. Dette kunne være familiebillederne, en Kay Bojesen Abe, eller sågar et stearinlys.

Ved at hænge Umbria Biopejs forholdsvist lavt, vil pejsen stå absolut bedst. Hvis ikke økonomien rækker til at have et par Svanen stole til at stå foran, så vil et par lækre lænestole også fungere rigtig godt. Og det vil give dig det helt perfekt hyggehjørne når dagen er omme og det er tid til at trække sig tilbage.

Hvad er en biopejs? Find ud af det her!

Umbria Biopejs er udarbejdet af Ruby Fires og har været på det danske marked siden 2008. Den er derfor en model som mange allerede har stiftet bekendtskab med og at den fortsat holder sin popularitet, bevidner blot om dens stærke design. Mystic Fire modellerne Lucca og Nova som ligeledes kommer fra Ruby Fires, har da også stjålet lidt fra Umbria Biopejs designet og dette er med stor sikkerhed en af hovedårsagerne til, at de på samme vis begge går godt på det danske marked.

Pejsen leveres med den meget populære 5820B keramisk brænder fra Ruby Fires. Denne brændertype er meget sikker, da den keramiske sten sørger for at absorbere bioethanolen. Dette giver både højere sikkerhed, samt længere brændetid.

Hvad er en sikker bioethanol brænder? Vi har uddybet det her!

Umbria Biopejs er som nævnt en vægpejs, men hvis man ønsker det, så kan den også blot stilles direkte på gulvet. Udformningen af pejsen gør, at den ikke nødvendigvis skal hænges op, selvom vi dog klart vil anbefale at man gør dette.

Biopejse til væg er blevet meget populære i Danmark. Dette skyldes bl.a. at man i mange mindre hjem, eller har plads til en gulvpejs, samt at en biopejs på væggen, skaber et mere moderne og rent look, hvilket vi er meget glad for i både Danmark og Skandinavien generelt. Umbria Biopejs matcher dette ønske utroligt godt og med sine farver som kun holdes i sort og hvid, så springer man heller ikke farveskalaen ved at hænge den på væggen.

Prisen på Umbria Biopejs svinger lidt, men i skrivende stund koster den 9.795,- hos Bio-Pejs.dk.

Umbria Biopejs kan købes hos Bio-Pejs.dk – Klik her og kom direkte til produktet.

  • Umbria Biopejs
  • MDF omramning
  • Sort keramisk brænder
  • Pris: 9.795
Pris indhentet d. 30.04.18.

Én kommentar til “Umbria Biopejs – En af de mest populære vægpejse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *